Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till en härlig dag/kväll på Alvesta Golfklubb!


Är du intresserad av att förlägga en kund- eller personalaktivitet hos oss? Ett golfevenemang är ett suveränt tillfälle att bygga relationer till kunder, partners och anställda. Golfklubben erbjuder en härlig miljö och tillsammans med er kan vi göra en trevlig dag/kväll för er.

Vi ser till att dina gäster får trivsel, mervärde och fina minnen. Vi erbjuder flera olika nivåer på våra evenemang. Alltifrån baspaket med bra innehåll och hög servicegrad, till ett för dig anpassat paket.

Exempel på aktiviteter:

3- och 5-kamper

En kombination av FOOTGOLF, GOLFÄVENTYR och CURLINGGOLF

GOLF

Golf på 18 hålsbanan, där alla kan vara med.  "Icke golfare" spelar med stora golfbollar mot egna flaggor och "hål". Vi gör en egen bana till dem, så de spelar tillsammans med de vanliga golfarna. Detta gör att alla inkluderas oavsett om de är aktiva golfare eller inte.

FOOTGOLF

Footgolf är ett bollspel som är en blandning mellan fotboll och golf. Hålkopparna är ca 50 cm stora. Spelet går ut på att få bollen i hål på så få sparkar som möjligt över ett bestämt antal hål. Footgolf är en rolig aktivitet som kan spelas av alla. Gammal som ung. Du kan spela på allvar eller bara på kul

Hör av dig till oss om du vill veta mer!
Tel. 0472-401 40

Uppdaterad: 24 MAR 2018 14:46
E-post: This is a mailto link

vinterslaget 190.jpg

aktuellt bokningsläge.jpg

santa brasa stängt.png

Min golf

Hjärtstartare

smalandsgolfforbund ny

Golfvädret

Postadress:
Alvesta GK - Golf
Kronobergshed
34263 Moheda

Kontakt:
Tel: +4647240140
E-post: klubbchef@alvestagol...